Ceviz Sezonu Açıldı


Ceviz Sezonu Açıldı! 

Ukrayna Cevizi; dünya üzerindeki en kaliteli cevizlerden birisidir. Kabuklu ve kabuksuz olarak temin edebileceğiniz cevizin birçok faydası bulunmaktadır. Ülkenin hemen hemen her şehrinde bulunan ceviz ağaçları ile Ukrayna ceviz ticaretinde dünyanın sayılı merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Omega 3 Açısından Daha Zengin

Ukrayna’dan gelen ceviz soğukta yetiştiği için Omega 3 bakımından çok daha zengindir, ayrıca kabuğu parlak görünsün diye kimyasal sulara tabi tutulmaz. İnce kabuklu olarak bilinen 3 cm ve üstü özellikteki cevizler makul olarak kabul edilmektedir. Ayrıca esmer ceviz ve beyaz ceviz olarak bilinen cevizlerde de genel oran esmer %60–70, beyaz %30 -40 olarak bilinmektedir.

Eylül ayının sonuna doğru toplanan cevizler, büyüklük, kalite ve iç renklerine göre ayrılır. Agrotek istediğiniz kalitede cevizi başta Türkiye olmak üzere dünyanın dört bir yanına gönderim sağlamaktadır.

 Ukrayna fabrikamızda özenle hazırladığımız cevizimizi kabuklu veya kabuksuz olarak sipariş verebilirsiniz. İstenilen çeşit ve miktara göre Ukrayna fabrikamızdan veya Türkiye limanlarından konteyner olarak teslimat yapıyoruz.